GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
3 Temmuz 2016 Pazar 09:35

O ilçede aynı gün 2 kahreden son!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dağıtım iznine gelen er 20 yaşındaki Emre Ekici, evde av tüfeğiyle intihar etti. Bu acı haberden yarım saat sonra bir kahreden son daha yaşandı ve 17 yaşındaki Dilek Özlü, kendisini ranzanın demirine asarak intihar etti.

Aydın’ın Nazilli İlçesi'nde lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Dilek Özlü, kendisini ranzanın demirine asarak intihar etti.

Olay, Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Anne ile babası İzmir'de, kendisi de iki kardeşiyle birlikte babaannesinin yanında yaşayan lise son sınıf öğrencisi Dilek Özlü'nün uzun süre odadan çıkmadığını fark eden babaannesi içeriye girdi.



Özlü'yü ranzada asılı halde bulan babaannenin çığlıkları üzerine eve gelen komşuları, polis ve sağlık haberlerine haber verdi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Özlü'nün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.



Yine Nazilli ilçesinde dağıtım iznine gelen er 20 yaşındaki Emre Ekici, evde av tüfeğiyle intihar etti.

Olay, Nazilli İlçesi Turan Mahallesi'nde meydana geldi. Manisa'daki acemi birliğini tamamladıktan sonra geçen Perşembe günü dağıtım iznine gelen Emre Ekici, eşinden boşanan annesinin yaşadığı evde av tüfeğiyle kendini vurdu. Silah sesini duyan annesinin çığlıklarına koşan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Ekici'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ekici'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

AYNI EVDE 20 YIL ÖNCE DE İKİ KARDEŞ İNTİHAR ETMİŞ
Sevindikspor futbol takımında forma giydiği belirtilen Ekici'nin yaşadığı evin sahibi Huriye Çelik'in oğulları Kürşat ve Mustafa Çelik kardeşlerin de aynı evde, aynı yöntemle intihar ettikleri ortaya çıktı. (dha)