GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 21:14

MHP’li Şahin’den Özel’e ‘kıytırık’ tepkisi!

CHP Lideri Özel’in ‘öyle kıytırık üç ilçeye, 20 bin, 30 binlik ilçelere değil’ sözüne tepki gösteren MHP’li Şahin “Kıytırık olan sen ve senin düşüncelerindir’ ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir adayları ile ilgili bir konuşmasının ekran görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepki gösterdi. 

Ekran görüntüsünde CHP Lideri Özel’in olduğu belirtilen “Cumhuriyet tarihinde 3 kadın belediye başkanımız olan yere 9 kadın belediye başkanı görevlendirdik. Öyle kıytırık, kıyıdaki üç ilçeye 20 bin, 30 binlik ilçelere değil, 600 binlik, 700 binlik CHP'nin kalelerine, Karşıyaka'ya, Konak'a, Karabağlar'a kadın aday gösterdik. Biz sözde değil özde kadınları siyasete katacağımızı söylüyorduk, önümüzdeki dönemde de bu arkadaşlarımızın kent suçlarına karşı ve İzmir'i güzelleştirmek için” ifadeleri yer aldı. 

Açıklama içerisinde yer alan ‘kıytırık’ sözüne tepki gösteren MHP’li Şahin şu paylaşımı yaptı:
Özgür Özel İzmir’in şirin İlçelerine ”kıytırık” sıfatını yakıştırmış. Saygısız Özgür, İzmir’in otuz İlçesi de saygındır, kıytırık olan sen ve senin düşüncelerindir.