GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2024 Cumartesi 15:07

MHP, İzmir'de yol haritasını belirliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Birliğin Gücüyle İzmir Yeni Hedeflere” isimli Genişletilmiş İl Divanı Toplantısı”nı gerçekleştirdi.. İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, KAÇEP başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “MHP sadece bir siyasi parti değildir. MHP emsalsiz bir vatan mücadelesi, şanlı bir tarih misyonu ve yıkılmaz bir devlet nöbetidir. MHP duadır, kararlılıktır, iman ve umuttur” dedi.

Selahattin Akçiçek Toplantı salonunda bir araya gelen MHP İzmir İl Teşkilatları “Birliğin Gücüyle, İzmir Yeni Hedeflere” adlı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İl Yönetim Kurulu üyelerinin, İl başkan yardımcılarının, Belediye Meclis Üyelerinin ve KAÇEP İl Komisyon Başkanının söz aldığı toplantıda İzmir’in sorunları partililer tarafından ele alındı.

Toplantıda geniş bir değerlendirme yapan İl Başkanı Şahin, şunları söyledi:

"Öncelikle Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hepinize ayrı ayrı gönderdiği selamlarını iletmek istiyorum.

Yine Teşkilat Başkanımız Sayın Semih Yalçın Bey’in ve Genel Merkezimizin tümünün sizlere özel selamlarını ulaştırıyorum.

Yorucu bir seçim döneminden sonra gelen yaz dönemi bitirilmiş, şimdi de yeni bir faaliyet dönemine girmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz Genel Seçimlerin ve Yerel Seçimlerin elbette ülkemiz, milletimiz ve davamız açısından çok önemli sonuçları olmuştur.

Bu sonuçlar başta Bilge Liderimiz Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz tarafından en ince detaylarına kadar incelenmiş ve bizlerle paylaşılmıştır.

Şimdi önümüze bakma zamanı, Şimdi yeni hedeflerimize ulaşma zamanıdır.  Çok şükür ki hepinizde bu yolda yürümek için büyük bir azim, güçlü bir kararlılık ve sarsılmaz bir inanç görüyorum.

Birlikte de çok şey başaracağımıza inanıyorum.

Türk Milliyetçileri, ülkücüler olarak çok uzun ve de çetin bir yoldan geliyoruz. Yolumuz tarihin derinliklerinden başlayıp, medeniyetler ve de Cihan Devletleri kuran bir yoldur. Geçtiğimiz yüzyılın başında da Türk Milliyetçileri yine tarihi bir görevle üstlenmiş, hem cephede hem de masada verdikleri emsalsiz mücadeleyle Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ de her dönem ve şartta tıpkı kurucuları gibi Türk Milliyetçilerinin omuzlarında yükselmiş, defalarca uçurumun kenarından çekilip alınmıştır. Bu sebeple Partimizin 55 yıllık tarihi Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyetin varlık ve dirlik mücadelesidir. Türk’ün dünya sahnesine çıktığı günden bu günlere Türk Milliyetçilerinin Yolu aynı yol, fikiri aynı fikir, imanı da aynı imandır.

Bu sebeple MHP sadece bir siyasi parti değildir. Merhum Başbuğumuzun ifadeleriyle 'MHP, Türk Milliyetçilerinin inanç hareketidir'

Partimizi devletimizin ve milletimizin kalbi ve merkezi konumuna getiren de Genel Başkanımızın bizlere gösterdiği hedefler ve sizlerin oluşturduğu güçlü Teşkilat yapılarıdır.

Bu teşkilatlar yani sizler… yani bizler… yani hepimiz fikir donanımıyla güçlü, imanıyla yıkılmaz ve mücadelemizle yenilmez Dava kadrolarıyız!

Bu kadrolar teşkilat yapılarımızdan başlayarak, mensubiyet şuuru ve disipliniyle MHP’ne bağlanan çok geniş bir kitleyi ifade etmektedir.

Sizlerden ricam işte bu kitleye iyi bakmanızdır; fedakârca yanımızda duran mensuplarımızı kucaklamanız, dertleriyle dertlenip her daim destek olmanızdır.

Çünkü Hareketimizi ayakta tutan bu insan gücü ve bu birlik şuurdur. Bu sebeple birbirimizle daha fazla kenetlenmeli, birbirimize daha fazla omuz vermeliyiz.

Sizlerin de çok iyi bildiği gibi MHP’nin varlığı, gücü ve etkisi Türk düşmanlarının da partimize saldırılarını arttırmıştır. Bu saldırılar garez, kin ve nefrete dönüşerek her geçen gün artmaktadır. Aslında bütün bunlar partimizin ve teşkilat mensuplarımızın liyakat ve gücünün ispatdır.

Allah var gam yok!

Liderimizin izinde ve emrinde; teşkilatımızın çatısı altında Türk Milletinin hizmetinden dönecek değiliz. Hakkımızda yapılan spekülasyonlar, sahnelenen algı operasyonları ve itibar suikastları; MHP’nin yanlış yolda değil, bilakis doğru istikamette yürüdüğünün göstergesidir.

İşaretini, ilhamını ve çalışma şevkini atalarının şan ve şeref sayfalarıyla dolu geçmişinden alan MHP teşkilatları, siyasi faaliyetlerini sürdürürken taşıdığı büyük ve ağır yükün bilinciyle hareket etmektedir.

MHP kadrolarının, her anını gaflete düşmeksizin ve müteyakkız yaşama mesuliyeti vardır. Çünkü düşman güçlü, planları zorlu ve haincedir. Bizler uyanık olursak, oyunları bozarsak Türk Milleti ve devleti ayakta kalacaktır. Biliyor ve görüyoruz ki, Tarih, zaman ve coğrafya, MHP’ye sınırlarımızın da ötesine ulaşan bölgesel ve küresel bir siyasi misyon yüklemiştir. Ülke içinde çözüm bekleyen girift meselelerimiz, dışarıda üstesinden gelinmesi gereken karmaşık ve de küresel açmazlar bizi beklemektedir.

Milletimizi refah, barış ve emniyet içinde yaşatmak için; Devletimizi yeryüzünde güçlü ve müessir bir ülke kılmak ülküsüne ulaştırmak için; MHP’nin takip ettiği siyaset, durduğu yer ve aldığı kararlar büyük önem taşımaktadır.

Liderimizin gösterdiği hedeflere ulaşmak için bizler de yeni döneme girerken İl Teşkilatımızın Görev Kadroları olarak İzmir yol haritasını güncellemek ve yeni kararlar almak üzere toplandık. İl ve ilçe teşkilatlarımız, yerel yönetimlerde görev alan arkadaşlarımız hep bir hedefe yönelmiş durumdayız. İnanıyorum ki yeni dönemde de yine hep birlikte önemli adımlar atacak büyük mesafeler kat edeceğiz"