GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Aralık 2018 Cuma 11:55

MHP İzmir’de sürpriz karar: Artık izin vermiyoruz!

İl Başkanı Veysel Şahin, parti binası içinde sigara içilmesini yasakladı. Sigara kullanan partililer için binanın dışındaki koridora özel bir alan kuruldu. Kararıyla ilgili konuşan Şahin, “Ülküdaşlarımızın fikri ve siyasi gücü kadar sağlıkları da benim için önemli. Dava arkadaşlarımın hepsi benim için çok değerli. Artık il başkanlığımızın içinde sigara içilmesine sağlık açısından izin vermiyoruz. Binamızın girişinde sigara içme yeri yaptık.  Tüm mensuplarımız içen içmeyen herkes bu durumdan çok memnun” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Eylül ayında göreve atanması sonrasında yoğun bir çalışma temposu sürdürürken ilginç bir uygulamaya da imza attı.

Şahin’in il başkanlığına atanmasının ardından seçim hazırlıkları, aday belirleme çalışmaları, ilçe teşkilat çalışmaları ve protokol faaliyetlerinin yanında kentteki MHP algısını güçlendirmek adına çalışma yaptığı belirtildi. 

Başkan Şahin’in partide son yaptığı yenilikle bina içinde sigara içmeyi yasakladı. Ayrıca sigara içenler için parti girişine masa ve sandalye konuldu.

ÜLKÜDAŞLARIMIN SİYASİ GÜCÜ KADAR SAĞLIKLARI DA ÖNEMLİ!
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şahin, “Ülküdaşlarımızın fikri ve siyasi gücü kadar sağlıkları da benim için önemli. Dava arkadaşlarımın hepsi benim için çok değerli. Yıllardır birlikte olduklarım, çocukluklarından bu yana tanıdığım genç arkadaşlarım ve ailecek her şartta birlikte olduğum insanlar hepsi… Onların gözüne çöp kaçmasına üzülürüm. Sağlıklarını da bu yüzden çok önemsiyorum. Bu sebeple insan sağlığının en önemli düşmanı olan sigaraya karşı bazı adımlar attık. Sigaranın zararı ortada… İlk olarak parti binamızda bu zarardan kurtulmak istedik. Artık il başkanlığımızın içinde sigara içilmesine sağlık açısından izin vermiyoruz. Binamızın girişinde sigara içme yeri yaptık.  Tüm mensuplarımız içen içmeyen herkes bu durumdan çok memnun. Bu zehire karşı farkındalık çalışmalarımız ve kurtulma girişimlerimiz sürecek. İlçe teşkilatlarımızda da bu adımları görmek bizi sevindirir” dedi.