GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Nisan 2016 Cuma 07:44

Menderes'te 23 Nisan oyunlarla kutlandı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anaokulu öğrencileriyle oyunlar oynayarak kutladı.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçedeki anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Çocukların 23 Nisan kutlamalarına katılan Başkan Soylu, onlarla oyunlar da oynadı.

ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDULAR
Çocukların 23 Nisan için hazırladığı gösterileri izleyen Başkan Soylu, gösterilerin ardından düzenlenen çuval yarışı ve sandalye kapmaca yarışmasına katıldı. Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker’in de yer aldığı yarışmalarda kazanan çocuklar oldu. Etkinliğin sonunda Başkan Soylu, çocuklara okuma ve boyama kitapları hediye etti.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Çocuklarımız her şeyimiz, bütün dünyamız. Onların en iyi şartlarda büyümesi, en güzel parklarda oynaması, en iyi eğitimi alması, en güzel sosyal ortamlardan yararlanması için çalışıyoruz. Bizim bütün derdimiz geleceğimiz olan çocuklarımız. Bu dert ile varsın yorulalım, uykusuz kalalım. Onlardan aldığımız enerjiyle biz daha çok işlere imza atarız. Çocuklarımızın gülen yüzleri hiç solmasın diye canla başla görevimizin başındayız” dedi.