GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ocak 2019 Salı 12:16

Kritik zirve kritik güne kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, bugün gerçekleşecek ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının beklendiği MYK ve PM toplantıları öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Ankara’ya gitti. Kocaoğlu'nun bugün saat 10:00'da İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bildirildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler bugün gerçekleşecek Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarına çevrildi. Genel merkez bir yandan İYİ Parti ile Türkiye genelinde uygulanacak ittifak görüşmelerini sürdürürken diğer taraftan ise partinin ‘kale’si olarak nitelendirilen İzmir’de Büyükşehir ve 30 ilçede aday olarak hiçbir ismin açıklanmaması dikkat çekiyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in son günlerde yoğunlaştırdığı Ankara mesailerinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara’ya gitti.

Kocaoğlu'nun bugün saat 10:00'da İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bildirildi. Görüşmenin ardından saat 11:00'da Merkez Yürütüme Kurulu (MYK) toplantısı yapılacak. MYK toplantısının ardından Parti Meclisi (PM) toplantısı gerçekleştirilecek. 

- KILIÇDAROĞLU A TAKIMI’NA SORDU: SOYER OLUR MU?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel merkezin süreç içerisinde yeni açıklanacak aday noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun fikir, düşünce ve önerilerine başvuracaklarını ifade etmişti.