GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Ocak 2024 Salı 18:56

Konak Meclisi'nde taciz iddiası gündemi!

Hakkında taciz iddiaları ile gündeme gelen Konak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Demir, “Bana bir iftira atıldı, utanıyorum. Bu konuyu ağzıma bile almak istemiyorum. Atılan iftira nedeniyle 3,5 aydır aranızda yoktum. Ben kimseye güvenmesem de önce yol arkadaşlarıma ve adalete güveniyorum” dedi.

Büşra ÇETİNKAYA / EGEDESONSÖZ - Konak Belediyesi’nin 2024 yılının ilk meclis toplantısı Başkan Abdül Batur yönetiminde gerçekleştirildi. 

Konak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, kendisine yönelik taciz suçlaması ile ilgili konuşmak üzere söz aldı. Demir, konuşmasında, “Atılan iftira nedeniyle 3,5 aydır aranızda yoktum. Ben kimseye güvenmesem de önce yol arkadaşlarıma ve adalete güveniyorum” ifadelerini kullandı.

‘BANA İFTİRA ATILDI, UTANIYORUM’
Demir’in ismi geçtiğimiz günlerde taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Demir, önemli bir ameliyat geçirdiğini ve yaklaşık 2,5 aydır tedavisinin sürdüğünü dile getirdi. Meclis toplantısının sonunda söz alarak bu iddialar hakkında ilk kez konuşan Demir sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Bana bir iftira atıldı, utanıyorum. Bu konuyu ağzıma bile almak istemiyorum. Atılan iftira nedeniyle 3,5 aydır aranızda yoktum. Ben kimseye güvenmesem de önce yol arkadaşlarıma ve adalete güveniyorum. Gerçekten çok üzgünüm. Bundan sonra ne olur ne olmaz adaletin ve Yüce allah’ın bileceği iş.”