GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ağustos 2019 Perşembe 18:44

Karşıyaka’da yönetim düştü: Başkan Balcı o ismi görevlendirdi!

CHP Karşıyaka Kadın Kolları’ndan gelen 6 istifa yönetimi düşürdü. Kadın Kolları İl Başkanı Balcı ise devreye girerek yeni görevlendirmeleri yaptı. İstifalar sonrası başkanlığı düşen Buket Fatoş Erol'un yerine Kadın Kolları İl Sekreteri Nesrin İnetaş’ın Karşıyaka’ya atandığı belirtildi.
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Kadın Kolları’nda yönetim düştü. Arife günü karar alan 6 yönetim kurulu üyesi istifalarını sundu. İstifalar sonrası başkanlığı düşen Buket Fatoş Erol' ardından İl Başkanı Nurşen Balcı devreye girdi ve gerekli atamayı yaptı. 

İstifa eden isimlerin; Nurten Kahraman, Nihal Yıldız, Filiz Akdurak, Aysel Aslan, Zeynep Kıvrak ve Şengül Bağ olduğu belirtildi. Kadın Kolları İl Başkanı Balcı, Kadın Kolları İl Sekreteri Nesrin İnetaş’ı Karşıyaka Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak atadı. 

Konuyla ilgili konuşan Başkan Balcı, “Maalesef yönetim düştü. 6 arkadaşımız istifalarını vermişti. Bu sabah da gerekli işlemi yaptık ve yeni ilçe başkanının atamasını gerçekleştirdik” dedi. 

İlçede geçtiğimiz günlerde ana kademede kriz yaşanmış ve yönetim düşmeden aşılmıştı. Ancak gençlik kollarında yaşanan sıkıntı yeni atamalarla giderilmişti. Karşıyaka’da böylece 3 kategoride de kriz yaşanmış oldu.