GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Aralık 2020 Çarşamba 22:03

İzmirli iki vekil arasında Kemeraltı polemiği!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, sosyal medya hesapları üzerinde 'Kemeraltı' atışması yaptı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel arasında sosyal medyada ‘Kemeraltı’ atışması yaşandı.

Kemeraltı’nda esnaf ziyareti yaptığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Dağ, “Kemeraltı esnafımızlaydık. Belediye’nin katlı otopark yanındaki yolu trafiğe kapatmasıyla mağduriyet oluşmuş. Konu belediye ile ilgili olunca  Atilla Sertell‘e iletebilirsiniz dedik. Onlar da tanıyamayınca Google’dan baktılar. Ben iletişim bilginizi hemşehrilerimizle paylaştım” ifadelerini kullandı.

Dağ’ın gönderme yapması sonrası Sertel’den de sosyal medyada yanıt geldi. Sertel, “Geçenlerde bir yerde adını geçireyim dedim. 'Şu sahte diplomalı mı, bırak şunu' dediler. Yok o Hamza değil, bu Hamza Dağ, dedim. Seni savundum. Kemeraltı’nda bir yakınının dükkanına uğramışsın. Hani birlikte esnafı gezecektik. Varsa yüreğin, gezelim” ifadelerini kullandı.