GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Eylül 2024 Cumartesi 17:27

İzmir Körfezi için konuştu, belediyeyi hedef aldı: Beceriksizlik paçalarından akıyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nde toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İzmir Körfezi'ndeki kirliliğe değinen Erdoğan, CHP'li yerel yönetime gönderme yaparak "İzmir Körfezi'ndeki çevre felaketine yol veren yöneticiler görevlerini yapmadıkları gibi beceriksizlik, ihmalkarlık adeta paçalarından akıyor" dedi. Çevrecileri hedef alan Erdoğan, "Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nde toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, İzmir Körfezi'nde toplu balık ölümlerine yol açan kirlilik konusunda açıklama yaptı. Erdoğan, İzmit Körfezi'nin temizliği ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de söyledi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"İzmit körfezini temizliyoruz. Mavi suları tekrar eski berraklığına kavuşturuyoruz. Kamyonlarımız vızır vızır çamur taşıyor. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik İzmit'te olmayacak. İzmir Körfezi'ndeki çevre felaketine yol veren yöneticiler görevlerini yapmadıkları gibi beceriksizlik, ihmalkarlık adeta paçalarından akıyor. Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar" dedi.