GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Haziran 2018 Pazartesi 19:40

İzmir'de vale terörü! Polisi darp edince...

İzmir’de çeşitli yerlerde şubeleri bulunan Konyalı Ahmet Usta’nın Buca’daki restoranında kavga çıktı. Yolu kapatan araçlara ceza yazan polise işyeri çalışanları saldırdı. Polis olayların ardından geniş önlem alarak caddeyi temizledi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in farklı yerlerinde şubeleri bulunan restoran zinciri Konyalı Ahmet Usta’nın Buca Menderes Caddesi’nde bulunan şubesinde emniyet ile çalışanlar karşı karşıya geldi. Caddeyi iftar vakti kapatan ve kaldırımları işgal eden işletmeyi uyaran polis hatalı park edenlere de cezai işlem uyguladı. Bunun üzerine işyerinin çalışanları ve görevli valeler trafik polislerine saldırdı. Araya girenlerin yatıştıramadığı olay büyüyünce saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda asayiş ekibi sev edildi.

Yaşanan vale terörünün ardından restoranın önündeki araçlar için bugün iki adet çekici görevlendirildi. Sürekli bölgedeki araçları çeken emniyet ekibine ayrıca takviye sivil polis araçları da eşlik etti.  Vatandaşın da büyük tepkisine neden olan olayın ardından açıklama yapan Konyalı Ahmet Usta’nın marka sahibi Zeki Bulut şirketin bayiliğinin iptal edildiğini söyledi.