GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mayıs 2018 Çarşamba 16:51

İzmir’de o il başkanı da istifa etti, vekillik yolunu seçti!

SP İzmir İl eski Başkanı Hazırbulan, “SP’nin artık baraj sorunu kalmadı. Bize aslında oy vermek isteyen vatandaşlarımız barajdan dolayı veremediklerini söylüyorlardı. Böyle bir sorunumuz kalmadı. Ben bu kardeşlerimden bu süreçte destek bekliyorum” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı görevinden 26 Nisan’da istifa eden Zekeriya Hazırbulan, milletvekili aday adayı oldu.

Milletvekili Aday Adayı Hazırbulan Egedesonsöz’e önemli açıklamalarda bulundu.

BARAJDAN DOLAYI OY VERMEYEN KARDEŞLERİMİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM
Hazırbulan, “Her seçim önemli ama bu seçim hakikaten Türkiye tarihi açısından çok önemli. Biz de İzmir’den milletvekili aday adayı olduk. İnşallah bu süreç hepimiz için hayırlı olur. Yeni bir demokrasi ya da millet ittifakı, ismi daha netleşmedi ama bu ittifakta da SP’nin artık baraj sorunu kalmadı. Bize aslında oy vermek isteyen vatandaşlarımız barajdan dolayı veremediklerini söylüyorlardı. Şimdi artık bunlara gerek kalmadı. Şimdi CHP-İYİ Parti- Saadet ve Demokrat ittifakıyla oyumuz barajın çok ciddi üstünde olacak. Böyle bir sorunumuz kalmadı. Ben bu kardeşlerimden bu süreçte destek bekliyorum” diye konuştu.

DEMOKRASİ ADINA İZMİR’DEN BİR RİCAMIZ VAR!
Hazır bulan ayrıca, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, partimizden cumhurbaşkanı adayı oldu. Temel Bey’le ilgili 4-9 Mayıs arasında İzmir’deki tüm halkımızdan, Saadet Partili olsun olmasın, bulundukları ilçelerde seçim kurullarına gidip Temel Bey’i göstermesini rica ediyoruz. Bu sadece aday göstermedir. Ona oy vereceklerini göstermez. Demokrasi adına böyle bir ricamız var” dedi.