GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mayıs 2018 Çarşamba 16:16

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi İzmir’de AK Parti’ye üye oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu AK Parti’ye üye oldu. Kılıçdaroğlu, Konak’tan üyelik formu doldurdu.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu İzmir’de AK Parti’ye üye oldu. Konak İlçe Başkanlığı’na gelerek üyelik formu dolduran Kılıçdaroğlu’nun başvuru formu genel merkeze gönderilecek. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla daha önce birçok kez nedenden sorun yaşayan kardeş Kılıçdaroğlu, defalarca abisini kamuoyunda eleştirmişti. Kılıçdaroğlu’nun AK Parti Genel Merkezi’ne bizzat giderek yaptığı üyelik başvuru talebi daha önce uygun bulunmamıştı. 

AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“İlgili kişinin AK Parti'ye üyelik talebi, etik nedenlerle kabul edilmeyecektir. AK Parti, kuruluşundan bugüne üyelik çalışmalarını titizlikle yürüten ve belli ilkeler ışığında bu başvuruları karara bağlayan bir partidir. Bu çerçevede şu hususu özellikle belirtmekte fayda var; AK Parti, hiç kimsenin şahsi hesaplaşmasına zemin yapılacak bir parti değildir. Partimiz aynı şekilde aile mahremiyetinin korunmasına da büyük bir önem vermektedir