GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
4 Mayıs 2023 Perşembe 11:23

İzmir’de elektrik-su isyanı… Rezidans görünümlü gecekondu!

Gözde Grubu'nun Çiğli'deki  milyonluk MyWay Wins Blue konutlarında bir yıldır süren elektrik, su kesintileri yaşayanları isyan ettirdi.

EGEDESONSÖZ –  Çiğli’nin Balatçık Mahallesi’nde yer alan MyWay Wins Blue Sitesi’nin sakinleri yaşadıkları sorunlara karşı dün gece eylem yaptı.

Yaklaşık 1 yıldır elektrik, su kesintlerinden dolayı isyan eden vatandaşlar dün gece pencerelere ve balkonlara çıkarak ‘Yönetim İstifa’ sloganları atarak ses çıkarma eylemi yaptı.

İddialara göre sitedeki WC ihtiyacı için su havuzdan karşılanıyor, evleri su basıyor, tavanlardan su akıyor. Sitede 24 saati aşan elektrik kesintilerinin yaşandığı da ileri sürülürken mağduriyetleri artan vatandaşlar sorunlarının çözülmesini talep ediyor. Karanlığa gömülü olan sitedeki eylem görüntüleri İzmir’de Çevirme’de Radar isimli sosyal medya hesabı üzerinden yayımlandı. Sitedeki  1+1 evlerin fiyatları 2 milyon TL’den başladığı bildirildi.

GÖZDE GRUBU’NDA AÇIKLAMA: HEM BELEDİYE HEM GEDİZ ELEKTRİK SUÇLU!

TRT ARSASINI VE HASTANEYİ SATIN ALMIŞLARDI
Lüks site Gözde Grubu tarafından inşa ettirildi. Yönetim kurulu başkanlığını Op. Dr. Kenan Kalı’nın yaptığı grup aynı zamanda sağlık ve inşaat alanında yaptıkları yaptırımlarla da biliniyor. Alsancak’taki TRT arsasını ve yanı başındaki Ege Sağlık Hastanesi’ni satın alan grup burada yeni bir hastaneyi de inşa etmeyi planlıyor.