GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Kasım 2017 Perşembe 15:53

İyi Partili Ulupınar’dan sürpriz çıkış: AK Parti’nin hiçbir zaman üyesi olmadım!

Başbakan Yıldırım’ın 2014 yılında parti rozeti taktığı, İyi Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, “Ben DYP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçtim. Her ihtimale karşı üye yapmıştır diye AK Parti’ye bir istifa mektubu da gönderdim. AK Parti’ye imzalı bir üyeliğim yok. Hiçbir zaman üyesi olmadım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İyi Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Egedesonsöz’e AK Parti üyeliğiyle ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 2014 yılının Ocak ayında kendisine parti rozeti takılan Ulupınar bu yönde gelen eleştiriler karşısında konuştu.

HİÇBİR ZAMAN ÜYESİ OLMADIM!
İyi Parti’de göreve gelmesinin ardından açıklama yapan Ulupınar, “Herkes üstüme gelebilir. Hiç önemli değil. Ben inandığım şeyi yapıyorum. Gerekirse onu da söylerim hiçbir zaman üyesi olmadım. Ben DYP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçtim” dedi.

İSTEYEN DE ÜZERİME GELEBİLİR!
Ulupınar ayrıca, “Ama AK Parti de her ihtimale karşı üye yapmıştır diye AK Parti’ye bir istifa mektubu da gönderdim. Ama AK Parti’ye imzalı bir üyeliğim yok. Ben sadece Başbakan’la belediye başkanlığı dönemimde çalıştım. 1 buçuk aylık dönemin haricinde hiç kimse beni bir fotoğrafta göremez. Hepsi bu. İsteyen de üzerime gelebilir. Ben bunları çok önemsemem. Biz aldatıldık kandırıldık falanla kimsenin üzerine gitmiyoruz. Böyle bir şeyin arkasına da gizlenmem” diye konuştu.