GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
3 Mart 2016 Perşembe 13:20

İTO Davutoğlu ile Çipras’ı ağırlayacak!

Mülteci sorununa çözüm için İzmir’de bir araya gelecek Başbakan Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Çipras, İzmir Ticaret Odası tarafından verilen akşam yemeğine katılacak.

8-9 Mart 2016 tarihlerinde İzmir’de bir araya gelecek olan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 8 Mart akşamı İzmir Hilton Oteli’nde saat 19.30’da İzmir Ticaret Odası tarafından verilen akşam yemeğine katılacak.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, iki ülke Başbakanın İzmir’de buluşmasının Türkiye ve İzmir açısından tarihi bir önemi olduğunu belirterek, “20 yıldan fazla süredir Türk – Yunan dostluğu için en fazla çaba gösteren kurumlardan birisi olarak, Türk ve Yunan Başbakanlarını akşam yemeğinde ağırlayarak, bu tarihin parçası olmaktan onur duyuyoruz” dedi. Yemekle birlikte İTO’nun vergi ödemeden ve döviz kazandırmada başarı gösteren üyelerinin ödüllerini alacağı “İzmir Ekonomisinin Kahramanları Ödül” töreninin de gerçekleşeceğini belirten Demirtaş,  Başbakan Davutoğlu’nun da kurumlar ve gelir vergisi kategorilerinden en fazla vergi ödeyen İTO üyelerine ödüllerini vereceğini söyledi. Yemekte, Başbakan Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras birer de konuşma yaparak, İTO üyelerine hitap edecek.