GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ocak 2024 Salı 11:23

İsyan çıktı, parti toplu mesaj attı… Çiğli adayı değişiyor mu?

CHP’nin Çiğli adayı olarak Uygar Yıldırım’ı belirlemesi ilçe örgüğtünde isyan çıkardı. Dün geceden itibaren parti binası önü eylem alanına dönerken İlçe Örgütü, üyelerine dikkat çeken bir toplu mesaj attı. Mesajda “Değerli Üyelerimiz, Çiğli Belediye Başkan Adayı için Perşembe yada Cuma günü yapılacak Parti Meclisinde karar verilecektir. Bilgilerinize sunarız” denildi.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir adaylarını belirleyen CHP’de Çiğli krizi yaşanıyor.

Çiğli adayı olarak belirlenemn ve sosyal medyadaki ilginç videolarla dikkat çeken Uygar Yıldırım’ın aday ilan edilmesinde ilçe örgütünde büyük kriz yarattı. Gece saatlerinden itibaren parti binası önünde toplanan partililer Yıldırım’ın adaylığına isyan etti.

İsytan dalgasına bu kez ilçe örgütü de katıldı. Çiğli İlçe Örgütü’nden üyelere atılan toplu mesajda “Değerli Üyelerimiz, Çiğli Belediye Başkan Adayı için Perşembe yada Cuma günü yapılacak Parti Meclisinde karar verilecektir. Bilgilerinize sunarız” denildi.

Diğer yandan parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Çiğli’de oluşan durum üzerine alınan kararın yeniden değerlendireceği ve Perşembe günü yapılacak olan son MYK ve PM toplantılarında Çiğli adayının değişebileceği  aktarıldı.