GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 16:09

İnan'da İzmirlilere mesaj: Dağ'a ve AK Parti'ye 1 dönem fırsat verin!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın karşılanması töreninde vatandaşlara hitap etti. İnan açıklamasında " N’olur bu şehri 25 yıldır geriye götürenlerden, kendini düşünenlerden, beceriksiz yöneticilerden kurtarın. Şehrimiz için aşka çalışmayı sabırsızlıkla bekleyen  Hamza Dağ ve AK Parti'ye 1 dönem fırsat verin" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın karşılanması töreninde açıklamalarda bulundu.

ŞİMDİ KOLLARI SIVAMA VAKTİ 
İnan yaptığı açıklamada "Bugün İzmir’imiz için tarihi bir gün.Bugün İzmirize hizmet etme aşkımızı en güçlü şekilde bir kez daha ilan ettiğimiz gün. Bugün İzmirli hemşehrilerimize sevdamızı haykırdığımız, artık vakit tamam dediğimiz gün. Bugün tüm İzmirlilerin desteği ile 31 Mart gecesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğimiz Hamza Dağ’ı göreceğimiz günün başlangıcı. Dağ bu şehrin sokaklarında yetişmiş, liyakatı, çalışkanlığı, enerjisi ile bu şehre çok büyük hizmetler kazandırmış birisi. Her partiden hemşehrimizin başı sıkıştığında derdini anlattığı bir isim. En önemlisi de bu teşkilatların bağrından kopup gelmiş birisim. İzmir onu tanıyor seviyor, o da bu kentin sokaklarını, ailesini nasıl tanıyorsa o şekilde tanıyor. Şimdi kolları sıvama, çalmadık kapı bırakmayana kadar çalışma zamanı.Bizim Cumhurbaşkanımıza verilmiş sözümüz var. Hepimiz seçimlerde çok çalıştık. Tüm İzmirli hemşerilerimize sesleniyoruz. N’olur bu şehri 25 yıldır geriye götürenlerden, kendini düşünenlerden, beceriksiz yöneticilerden kurtarın. Şehrimiz için aşka çalışmayı sabırsızlıkla bekleyen  Hamza Dağ ve AK Parti'ye 1 dönem fırsat verin. Tüm sıkıntıları ilk 1 senede Hamza Dağ çözecektir. Gelin kente yakışmayan sorunları kentin gündeminden el birliği ile çıkaralım. Kimsenin bu şehirdeki insanlara çöpten, kokudan, trafikten dolayı sinir krizi geçirtmeye hakkı yok” dedi.

CHP’yi hedef alan İnan, “Seçimlere az süre kaldı ancak adaylar belli değil. Hala CHP içinde İzmir'i hangi ekip yönetsin diyerek çekişme içindeler. İzmir kendi başkanını kendi seçer. İzmir istanbul'daki eş başkanlık yarışının asla uydusu olamaz. 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı ile kazanacağız" diye konuştu.