GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 15:51

MHP’den karşılama töreninde mesajlar: İzmir’de devir Hamza Dağ’ın başkanlığı devridir!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın karşılanması töreninde vatandaşlara hitap etti.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın karşılanması töreninde açıklamalarda bulundu.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada “Artık İzmir’de vakit Cumhur İttifakı ve Hamza Dağ’ın belediye başkanlığı devridir. Cenab-ı Allah bize bu kalabalığa, bu coşkulu halkımıza inşallah Hamza Dağ’ın belediye başkanlığını müjdelesin” dedi.

İl Başkanı Şahin açıklamasında “Milletimizin ve memleketimizin hayrına işbirliği kurarak devletin işleyişine katkı koymak için var gücümüzle Cumhur İttifakı diyoruz. MHP, dünyaya Turkçe bakan bir partidir ve yürüyüşüne devam etmektedir,sonsuza kadar devam edecektir. MHP'nin meselesi bugün yine milleti yine devlettidir. Biz bugüne kadar her koşulda Türk milletinin yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz. 2024 genel seçimlerine Cumhur İttifakı damgasını vurmak öncelikli amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirmek için milletimizin desteği ile Türkiye Yüzyılı’nda yapılacak ilk yerel seçimlerden zilletin ihmal ve beceriksizliklerinden milletimizi kurtarmayı hedefliyoruz. İzmir için canla başla Hamza Dağ’ın yanında çıkacak, ter dökecek, helal oylara talip olacağız” açıklamasını yaptı.