GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Temmuz 2021 Cumartesi 13:30

İl Başkanı Yücel 'sizi AKP’den kurtaracağız' dedi... AK Partili yönetici esnafı gezdirdi!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel esnaf ziyaretleri kapsamında sanayi sitesini ziyaret etti. Yücel’e, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olan İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan eşlik etti. Yücel, “Söz veriyoruz sizi bu hale getiren AKP iktidarından kurtaracağız” dedi.

EGEDESONSÖZ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel esnaf ziyaretleri kapsamında oto tamircilerini ve yedek parça satıcılarının olduğu sanayi sitesine gitti. İzmir Oto Tamircileri Odası’na yapılan ziyarette CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve parti yöneticileri de yer aldı.

Aynı zamanda AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Oda Başkanı Necdet Heppekcan ile esnafı ziyaret eden İl Başkanı Yücel ve beraberindekiler CHP iktidarında yapılacakları anlattı. AK Parti İzmir Esnaf Komisyonu ve Halkla İlişkiler Komisyonu’nda da aktif görev alan Oda Başkanı Necdet Heppekcan CHP’li heyete dükkanları gezerken de eşlik etti.

İl Başkanı Deniz Yücel ziyarette “Tüm Türkiye’de olduğu gibi 1. Sanayi Sitesi esnafı da ekonomik buhrandan, iktidarın ekonomik krizi yönetememesinden şikayetçi. Söz veriyoruz, sizi bu hale getiren AKP iktidarından kurtaracağız” demişti.

Öte yandan Oda Başkanı Heppekcan geçtiğimiz aylarda Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanlığı’na da seçilmişti.