GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Temmuz 2021 Cumartesi 12:52

MYK üyesinden CHP İzmir milletvekiline teşekkür

Memleket Partisi'nin MYK üyesi, CHP eski İl Başkanı Asuman Ali Güven, kendisi için "Asuman Ali Güven gitmeseydi, mutlu olurdum. Asuman başkan için üzüldüm" diyen İzmir Milletvekili Mahir Polat'a, "Kendisine teşekkür ediyorum. Onun gibi pozitif düşünen ve davranan siyasetçilerimizin sayısının artmasını temenni ediyorum" mesajı gönderdi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - CHP İzmir'e 17 ay İl Başkanlığı yapan ve şu dönemde Memleket Partisi'nde siyaset yapan Asuman Ali Güven, SonSöz TV'de kendisi için güzel sözler sarf eden CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a teşekkür etti.

CHP'den ayrılanlar arasında üzüldüğü tek kişinin Asuman Ali Güven olduğuna vurgu yapan Polat, "Bende kıymeti çok büyüktür. Asuman Ali Güven gitmeseydi, mutlu olurdum. Naif bir adam, CHP Gençlik Kollarından beri gelen, egosu olmayan biri. Diğerleri için aynı şöyleyemeyeceğim ama Asuman Başkan için üzüldüm" demişti.

SİYASET DİLİNİ GÜZELLEŞTİRMELİYİZ, SEVİYEYİ YÜKSELTMELİYİZ
Polat'ın bu sözlerini değerlendiren Asuman Ali Güven, Mahir Polat'ın çok yetenekli, girişken ve çalışkan bir siyasetçi olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

"Mahir PoLat arkadaşım, örgüt yapımızdan çıktı. Bence görevlerini samimiyetle yapmaya çalışıyor.Ben İzmir milletvekillerimizin çoğunu özellikle bu yıl çok gayretli görüyorum. Bunlar olumlu şeyler. Şehrimizin hizmete ve sorunlarının çözümüne ihtiyacı var. Vekiller ve belediye başkanları bu dönemin özelliğinden dolayı daha fazla çalışmak zorundalar. Sonuçta bu ülke, bu şehir hepimizin. Mahir Polat gibi pozitif düşünen ve davranan  siyasetçilerin sayısını artırmalıyız. Özellikle İzmir'den başlayarak siyaset dilini iyi kullanmalıyız, seviyeyi yükseltmeliyiz. Hep yüksek kalitede siyasetçiler olmalıyız, buna mecburuz. Bu anlamda Mahir Polat, bir örnektir. Benim için söylediği o güzel sözler için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum."