GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Kasım 2021 Pazartesi 14:49

İç çamaşırlarını bulamayan kadın kameraları izleyince şok oldu!

Bursa'daki bir mahallede balkona iç çamaşırlarını asan genç bir kadın, çamaşırları toplamak istediğinde eksik olduğunu fark etti. Bölgedeki bir güvenlik kamerasını izleyen kadın, çamaşırlarının çalındığını anlayınca polise şikayette bulundu.

Bursa'daki iç çamaşırlığı hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Balkona çamaşırlarını çıkmaya toplayan genç kadın, eksik olmalarından şüphelenerek kayıtları izledi. Bir şahsın çamaşırlarını aldığını gören kadın, karakola koştu.

İÇ ÇAMAŞIRINI ALIP UZAKLAŞTI
Yıldırım ilçesinin Arabayatağı Mahallesi'ndeki bir binanın giriş katında oturan aile, kurutmak için pencerelerinin önüne çamaşır astı. Sokaktan geçerken asılı çamaşırlara bir süre çevreyi kontrol ederek yaklaşan şüpheli, bunların arasında bulunan kadın iç çamaşırlarını alarak uzaklaştı.

KAMERALAR İNCELENDİ
Hırsızlığı çamaşırlarını toplamaya gelen T.Y. fark etti. Topladıkları arasında çamaşırlarını bulamayan genç kadın, güvenlik kameralarından çalındığını gördü. Polis merkezine giderek şikayetçi olan T.Y, görüntüleri de sosyal medyada paylaştı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi arama çalışmalarını başlattı. (DHA)