GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Kasım 2021 Pazartesi 13:14

Yıkım ekibine benzin bidonuyla direndi: Yakarım kendimi!

Jandarma, Menderes’e bağlı Çamönü mahallesinde kaçak inşa ettiği iki katlı binanın yıkılmaması için direnç gösteren Erdoğan Altınova’yı ikna etmek için dakikalarca uğraştı.

EGEDESONSÖZ - Menderes’e bağlı Çamönü mahallesinde, Ahmetbeyli yolu üzerindeki bir yapı için belediye yıkım kararı aldı. Arsası üzerine yaptığı kaçak yapının yıkılması için alınan karara isyan eden Erdoğan Altınova, yıkım ekibi ve jandarmaya karşı direndi. İki katlı evin balkonuna benzin bidonuyla çıkan Altınova, “Burayı yıkamazsınız. Yoksa kendimi yakarım” sözleriyle yıkım ekibine direnç gösterdi. Jandarma, Erdoğan Altınova’yı ikna etmek, elindeki bidonu almak için dakikalarca uğraştı. Aile, okullar kapanıncaya kadar kendilerine süre verilmesini talep etti.

Gerilim dolu dakikaları tedirgin bir şekilde izleyen vatandaşlar, “Bu ev yapılırken, kimse görmedi mi? Madem kaçaktı, yıkılması gerekiyordu, neden elektrik, su bağlandı?” diye çıkıştı. Bir grup vatandaş da bölgede çok sayıda kaçak yapı olduğunu, kaçak yapılar arasında benzin istasyonu dahi bulunduğunu öne sürdüler.