GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Nisan 2016 Cumartesi 11:23

Göztepe’de rotasyon zamanı

PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Samsunspor'a yenilerek play off şansını mucizelere bırakan Göztepe, pazartesi günü Boluspor karşılaşmasında rotasyona gidecek.

Teknik sorumlu Mehmet Aurelio, Samsun'da cezalı duruma düşen Emre, Kerem ve Gökhan Karadeniz'in yokluğunda Serkan, Hakan Barış ve Leroy George'a, "Hazır olun" emri verdi. Sağ bekte görev alan Emre'nin yerine Serkan'ı monte edecek Aurelio, orta sahanın ortasına da Kerem'in yokluğunda Hakan Barış'ı koyacak. Sol kanatta görev alan Gökhan'ın yerine de Leroy Geroge'u oynatmayı planlayan Aurelio, sakatlığı süren orta saha Özgür'den yine yararlanamayacak.

Aurelio'nun bir ihtimalle Serdar'ı da Gergoe'un yerine tercih edebileceği öğrenildi. Samsunspor karşısında hakem hataları ile mağlup olduklarını belirten Mehmet Aurelio, ilk 6 için umutsuzluğa kapılmadıklarını söyledi. Önlerinde 5 müsabakanın olduğunu hatırlatan teknik adam, "Kazanılmamış 15 puan var. İşimiz elbette kolay değil. Ancak Göztepe büyük bir camia ve matematiksel olarak şansımız sürdüğü müddetçe iddialıyız" diye konuştu.

Öte yandan Boluspor karşılaşmasının bilet fiyatları da belli oldu. Kapalı 15, açık ve misafir tribünler 5 TL'den satışa çıktı. Karşıyaka derbisinde kapalı tribünde oturan taraftarlar, bloke cezası nedeniyle maça giremeyecek. (dha)