GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Şubat 2024 Pazar 23:57

Gökçe’nin ‘Kadıköy’ çıkışına İnan’dan yanıt: İzmirli neler yaşıyor farkında değil!

CHP’li Gökçe’nin Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Kurum’a Kadıköy Kurbağalıdere üzerinden yaptığı eleştiriye İzmir üzerinden yanıt veren AK Partili İnan “İzmir'e bir kez gelip şehrin insanıyla konuşsa, kokuyu da çöpü de İzmirli ona gayet iyi anlatır!” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’in Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir adayı Murat Kurum'a Kadıköy Kurbağalıdere üzerinden yaptığı eleştiriye İzmir üzerinden yanıt verdi.

CHP’li Gökçen’in İzmir vekili olmasına rağmen İzmiri bilmediğini ifade eden AK Partili İnan şu paylaşımı yaptı:

'İZMİR’DE TEK BİR ADRES BİLMEDİĞİ İÇİN...'
Hanımefendi, İzmir milletvekili olmasına rağmen İzmir'de tek bir adres bilmediği için İzmirli neler yaşıyor onun da farkında değil tabi.

İzmir'e bir kez gelip şehrin insanıyla konuşsa, kokuyu da çöpü de İzmirli ona gayet iyi anlatır!

Neyse, biz İzmirli hemşehrilerimizi yalnız bırakmayacağız. Şehrimizin güzel insanları bu saygısızlığa mecbur değil.

GÖKÇEN NE DEMİŞTİ?
CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’in, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum’un Kadıköy’le ilgili “Kadıköy uzun yıllarca İBB yönetimi tarafından görmezden gelindi. Makyaj belediyeciliği yapıldı ve verilen sözler tutulmadı. Hak ettiği marka değerine bizimle ulaşacak. Az kaldı, geliyoruz.” paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt vermişti.

Yanıtta “Kadıköylülere uzun yıllar Kurbağalıdere’de kanalizasyon koklattınız, sadece size oy vermedikleri için. Ekrem İmamoğlu seçildiğinden beri Kadıköylüler nefes alabiliyor. Sizin bu halka düşmanlığınız Düzce’de yola tezek döktürecek, Hatay’da CHP’li olduğu için depremde yardım götürmeyecek, Kurbağalıdere’de insana nefes aldırmayacak, otobüste köpek dışkısı gezdirecek seviyede bir düşmanlık. Boşa masal anlatmayın.” İfadeleri yer almıştı.