GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Mart 2016 Cuma 09:28

EÜ’de 9’uncu aday Prof. Dr. Mustafa Akın!

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akın, Ege Üniversitesi’nin gelecek dönem rektörlük seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Akın, “Kurumsal aidiyet duygusu yüksek, akademik değerleri değerlendirebilen,  gücünü birlikteliğimizden alan, birlikte başarmayı başarabilen yönetim anlayışına sahip bir duyarlılık ile ortak geleceğimiz adına Ege Üniversitesi Rektörlüğüne aday olduğumu siz değerli ailem ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

HEPİMİZİN ORTAK HAYALİ EGE ÜNİVERSİTESİ 
Prof. Dr. Akın, “ Büyük düşünüp, büyük adımlar atmaktan korkmayan, sürekli öğrenmeye ve öğretmeye  istekli, ilklere imza atabilen, yenilikçi bakış açısıyla yeni projelerin adresi olabilecek, aktif ve işbirlikçi, iletişim gücü yüksek, şeffaf, yerleşik çalışma ortamı, doyurucu değişim  programları, çeşitlilik ile rekabet ortamını birleştirip istikrarlı ve güven veren, araştırmaları değerlendirilebilen ve sürekli yenilenebilen, uluslararası platformda yer edinmiş  Ege Üniversitesi  hepimizin ortak hayali olmalıdır. Öğretim üyelerimizi  pasif dinleyici konumundan  aktif katılımcı statüsüne yükseltmek, gelecek nesillerin hayallerini gerçekleştirmek, doğru ve saygın bir üniversite olmak için ideal bir ortam yaratmak, dünya vatandaşı niteliklerinde yetişmiş, ülkemize hizmet etmekten gurur  duyan mezunlar veren bir  Ege Üniversitesi  adına yola çıkmış olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.