GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Eylül 2022 Perşembe 15:34

ESHOT'tan üniversitelilere müjde... O kampüse ekspres sefer!

ESHOT’un internet sitesinden yapılan duyuruya göre ekspres hat olarak çalışacak olan İzmir Tınaztepe Üniversitesi-Halkapınar Metro arasında hizmet verecek.

EGEDESONSÖZ- ESHOT yeni bir hattı hizmet vemeye başlayacağını duyurdu. ESHOT'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre geçtiğimiz yıl hizmete giren İzmir Tınaztepe Üniversitesi (İZTU) ile Halkapınar Metro arasında sefer yapacak olan 475 numaralı hat 26 Eylül Pazartesi itibariyle kullanıma açılacak

Express olarak çalışacak 475 numaralı ESHOT hattı ara duraklarda durmadan ilerleyecek. Sadece hafta içleri hzimet vereceği de belirtilen hat, Cumartesi ve Pazar günleri çalışmayacak

475 Numaralı otobüs sadece İZTU ve Halkapınar metro durakları arasında yolcu bindirip indirebilecek ara duraklarda faaliyet göstermeyecek.

Otobüs güzergahı
Kırgızistan Caddesi - 1208/1 Sokak – Yahya Kemal Beyatlı Caddesi – Güneş Caddesi – Toros Caddesi – Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi – Gazipaşa caddesi – Gazi Caddesi – Çankaya Caddesi – Adem Yavuz Caddesi – Boğaziçi Caddesi – Gaziler Caddesi – 201 Sokak – Şehitler Caddesi.