GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Eylül 2022 Perşembe 10:38

Karşıyaka'da gazilerden anlamlı yürüyüş

Karşıyaka Belediyesi, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi ve İSKEM Korosu iş birliği ile 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Belediye Bandosu eşliğinde Karşıyaka Çarşı Hergele Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Karşıyaka İZBAN’da sona erdi. Yürüyüş sonrası İSKEM Korosu tarafından konser verildi. Yürüyüşe; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Diker, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, bürokratlar, gaziler, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri katıldı. Yüzlerce Karşıyakalı da ay yıldızlı bayraklarıyla korteje destek verdi.  

“HER ŞEY VATAN İÇİN” 
Programda konuşan Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak şunları aktardı: “19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle 3 gün boyunca yaptığımız programda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Karşıyaka bu işte! Çok değerli saz sanatçılarımız, İSKEM Derneği üyeleri ve çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz her sene 19 Eylül’ü kutluyoruz ama bu senenin çok büyük farkı oldu, çok teşekkür ederim, bizi onurlandırdınız. Çok güzel bir program oldu. Her zaman derneğimize gelebilirsiniz. Lütfen bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim. Her şey vatan için, vatan ve bayrak eğer varsa gerisi teferruattır.”