GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
29 Ocak 2016 Cuma 15:28

Engelli basketbolcuya özel tekerlekli sandalye

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'da forma giyen Edremitli milli sporcu Metehan Yılmaz'a yeni bir basketbol tekerlekli sandalye alınması için başlatılan kampanya amacına ulaştı. 

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin'in ağabeyi Taner Erkin ve Edremit Belediye Başkan Vekili Ahmet Elman öncülüğünde sürdürülen, Edremit Kaymakamlığı ile Edremit Belediyesi'nin de desteklediği kampanya sonucunda, yurt dışında özel olarak yaptırılan basketbol tekerlekli sandalyesi Metehan Yılmaz'a teslim edildi.

 

Elman ve Erkin başta olmak üzere, kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Yılmaz, "Bu sandalye ile kazanacağım her maçı, elde edeceğim her başarıyı bana destek olanlara armağan ediyorum" dedi.

Engelsiz yarınlara ulaşmak için engelli vatandaşlara ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Elman ise, "Kampanyanın amacına ulaşmasına katkı koyan Edremit Kaymakamımız Ali Sırmalı ve Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya teşekkür ediyor, azimle hayata tutunan sporcumuza başarılar diliyoruz" diye konuştu.(dha)