GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
29 Ocak 2016 Cuma 11:56

Şehit ailelerinin çocuklarına ücretsiz albüm!

Yunus Emre'de eşi Remziye Özyılmaz ile 10 yıldır fotoğrafçılık yapan Hilmi Özyılmaz, Doğu ve Güneydoğu'dan gelen şehit haberlerinden etkilenerek, şehit ailelerinin çocuklarına ücretsiz fotoğraf albümü hizmeti vermeye başladı. 

Laleli Mahallesi, 5201 Sokak'ta eşi Remziye Özyılmaz ile fotoğraf stüdyosu işleten Hilmi Özyılmaz, şehit ailelerinin çocuklarına ücretsiz fotoğraf albümü hazırlıyor. Şehit ailelerini 'Özyılmaz Medya' isimli işyerine davet eden Hilmi Özyılmaz şunları söyledi:

"Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan gelen şehit haberleri bizleri oldukça üzdü. Bu nedenle eşimle birlikte şehit çocuklarına ücretsiz albüm fotoğrafları çekmeye başladık. Şehit ailelerinin varsa erkek çocuklarının sünnet albümü, eğer kız çocuğu ise dış mekan albümünü stüdyo ortamında çekmeye karar verdik. Bu hizmetimizi süresiz vereceğiz."

'FOTOĞRAFÇILARA ÇAĞRI'
Potansiyelinin yüksek olduğunu belirttiği Manisa'daki tüm fotoğrafçıları kampanyaya destek vermeye davet eden Özyılmaz şöyle konuştu: "Bu vatan için seve seve canlarını veren şehitlerimizi böylelikle anmak istedik. Onların geride bıraktıkları ailelerine de bu vesileyle maddi anlamda bir katkıda bulunmayı hedefledik. Bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Şehitlerimiz sayesinde yatağımızda rahat bir şekilde uyuyabildiğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz."  Özyılmaz çiftinin bu kampanyası diğer esnaf tarafından beğeniyle karşılandı.(dha)