GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Mayıs 2020 Perşembe 16:20

Eczacılardan sosyal mesafeli kutlama

İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan 13 Mayıs Eczacılar Günü nedeniyle açıklama yaptı. Sayılkan, “Zor günleri geride bırakıp birlikte olacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- 13 Mayıs Eczacılık Günü tüm yurtta kutlanırken İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve yönetimi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Sosyal mesafeli konuşma yapan Sayılkan, koronavirüs nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan ve risk grubunda yer alan eczacıların bu süreçte büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

Sayılkan şu açıklamayı yaptı:

“Koronavirüsle mücadele önlemleri ve alınan izin gereği, sizleri temsilen sadece yönetim ve denetleme kurulu üyelerimizle birlikte çiçeğimizi bıraktık, saygı duruşunu gerçekleştirip istiklal marşımızı söyledik. Bu defa içimiz buruktu ama varlığı ile bizlere güç veren siz değerli meslektaşlarımızı yanımızda hissettik. Pandemi sürecinde yaşama dair bir çok şey gibi eczacılık günü etkinliklerimizi de ertelemek zorunda kaldık. İnşallah bu zor günleri geride bırakıp güzel günlerde yine hep birlikte olacağız. Kaybettiğimiz meslektaşlarımızı saygı ile anıyor tüm zorluklarına karşın salgınla mücadelede ön saflarda yer alan ve halkımıza kesintisiz sağlık hizmeti sunan meslektaşlarımız ile gurur duyuyoruz”