GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
15 Eylül 2024 Pazar 10:35

Diva'dan Türkiye güzeline ağır sözler: Erkek gibi!

Arabesk müziğin sevilen ismi Bülent Ersoy, Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi İdil Bilgen için "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi ifadelerini kullandı. Diva sonrasında da Bilgen için, 'genç çocuk onu üzmeyelim' dedi. Ersoy'un cümleleri kafaları karıştırdı.

Türkiye’nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey 2024'ün birincisi, 24 yaşındaki tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen oldu. 1.80 boyundaki Bilgen, yarışma sonrası çeşitli yorumlarla gündeme geldi. Ancak en dikkat çekici yorum, ünlü sanatçı Bülent Ersoy’dan geldi.

'BU MU GÜZEL ŞABANİYE GİBİ'
Konser öncesi Muhabir Online’a konuşan Ersoy, İdil Bilgen’in fiziksel özelliklerini değerlendirdi. Ersoy, "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi" şeklinde ifadeler kullanarak Bilgen’in yarışmadaki görünümünü eleştirdi. Bu açıklamalar, hem medyada hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Eleştirinin ardından durumu düzeltmeye çalışan Ersoy, “Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu” diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.