GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
10 Eylül 2024 Salı 13:05

MasterChef'te sarımsaktan tatlı geceye damga vurdu

MasterChef Türkiye'de heyecan giderek artmaya devam ediyor. 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan yarışmada; yedeklere seçilen isimler ana kadroya girmek için mücadele etti. Tek etap olarak yapılan yarışmada ana kadroya girecek son isim belli oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğuna oturduğu, TV8'de izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye, 9 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yedeklere seçilen yarışmacıların ana kadroya girmek için tüm hünerlerini sergilediği gecede tek etaplık bir oyun oynandı. Yarışmacılar, sarımsakla birbirinden yaratıcı tabaklar yapmak için süre boyunca ter döktü.

HURİYE RİSK ALDI
Mehmet Şef, tek tek yarışmacılara nasıl bir yaratıcılık yemeği yapacağını sorarken Huriye'nin tatlı yapacağını söylemesi herkesi şaşırttı.

Bera, tatlı yapacağını söyleyen Huriye'ye "Evine gitmek istiyor" dedi. Bunun üzerine Huriye de "Seni gönderirim evine görürsün. Denedim ki yapıyorum. Soğandan olursa sarımsaktan da olur. İddialıyım" ifadelerini kullandı.

Bera, Sercan, Huriye ve Enes gecenin en iyi tabağını yapan dörtlü oldu.

İŞTE SARIMSAKLI TATLI
Huriye, sarımsak kullanarak yaptığı tatlı ile geceyi 3. olarak tamamladı.

ANA KADROYA GİREN SON YARIŞMACI
Şeflerin tadımları sonrası MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 6. ve son yarışmacı Bera oldu. (NTV)