GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Şubat 2016 Cuma 11:40

Dervişoğlu’ndan ‘Akşener’ değerlendirmesi: İzmir programı…

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e destek veren isimlerden birisi olan MHP İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Çok büyük destek var. Teşkilatların kapatılması programları etkilemiyor. Muhtemelen İzmir’deki buluşmayı Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda miting gibi yaparız” dedi.

EGEDESONSÖZ - MHP Genel Merkezi’nin olağanüstü kongre için imza verdiği için görevden alınan il teşkilatının daveti üzerine Denizli’ye giden MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener çalışmalarını sürdürüyor. Denizli merkezdeki ziyaretinin ardından Afyonkarahisar’a da giden Akşener’in ikinci günkü programı Uşak olacak.

- AKŞENER’E GENEL BAŞKAN GİBİ KARŞILAMA!..

Akşener’in en yakınındaki isimlerden birisi olan ve programa eşlik eden MHP İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu Ege turunu değerlendirdi.

Egedesonsöz’e konuşan Dervişoğlu, “Denizli’deki toplantıda ben de konuşma yaptım. Çok büyük destek gördük. Ege Bölgesi, Meral Akşener’i genel başkan olarak başbakanlık koltuğunda görmek istiyor. Ege’de Sayın Akşener’le oy patlaması yaşayacağız. Gece yarısına kadar ziyaretlerden sonra çevre illerden gelen büyük grupları ağırladık ve onlarla bir araya geldik. Çok güzel bir siyasi ortam var. Bu kadar büyük bir sevgi tesadüfle ifade edilemez” dedi.

MİLLET KAPATMASIN YETER!
MHP Genel Merkezi’nin olağanüstü kurultay için imza veren ve destek açıklaması yapan parti teşkilatlarının kapatmasının kendilerini etkilemediğini belirten Dervişoğlu, “Biz Denizli’ye kapatılan il teşkilatının davetlisi olarak gittik. İlçelerde, beldelerde bile büyük destek görüyoruz. Sen teşkilatları kapatırsan kapat önemli olan millet kapatmasın. Allah insanın gönül gözünü, vicdanını karartmasın, kapatmasın” diye konuştu.

İZMİR PROGRAMI MİTİNG GİBİ OLACAK
Dervişoğlu, İzmir’den çok sayıda kişinin bu süreçte Akşener’e destek verdiğini de sözlerine ekledi. Dervişoğlu, İzmir programının da gerçekleşeceğini ifade ederken, “Öncelikli yerler olarak kapatılan teşkilatlarımıza gidiyoruz. Trakya’dan sonra Elazığ’a gidebiliriz. Sonrasında İzmir programını düşünüyoruz. O kadar büyük destek görüyoruz ki Denizli’den sonra İzmir’de küçük yerlerde toplantı ve buluşma yapamayacağımızı düşündüm. Muhtemelen İzmir’deki buluşmayı Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda miting gibi yaparız” ifadelerini kullandı.