GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2016 Pazartesi 11:58

Çiğlili minikler karnelerini aldı

Çiğli Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açtığı bakım ve eğitim merkezlerinde eğitim alan minikler karnelerini aldılar.

Çiğli’de 03-06 yaş çocukların eğitimine katkı sağlamak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde annelere yardımcı olmak amacıyla açılan okul öncesi bakım ve eğitim merkezlerinde eğitim gören çocuklar karnelerini aldılar. Belediye sergi alanında gerçekleşen törende Başkan Hasan Arslan Çiğli Belediyesi Kaklıç Semt Evi ile Güzeltepe –Şirintepe Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi’nde açılan okul öncesi bakım ve eğitim merkezlerinde eğitim gören minikleri teker teker kutlayarak, onlara karne ve çeşitli hediyeler verdi. Törene İzelman Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu İzelman Anaokulları Müdürü Özlem Bulsu, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Çiğli’de iki yıl içinde 3 okul öncesi bakım ve eğitim merkezinin hizmete girerek çocuklara ve ailelere eğitim desteği sunduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Okul öncesi eğitim hizmeti konusunda ihtiyaç bulunuyordu. Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ilçemizde okul öncesi bakım ve eğitim merkezleri açtık. Bugün de burada eğitim alan miniklerimize karne dağıtmanın sevincini yaşıyoruz. Eğitim alanında yaptığımız hizmetler çeşitlenerek devam edecek” diye konuştu.