GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Kasım 2017 Çarşamba 17:34

CHP Ödemiş'te ilk aday Birlik... 2019 mesajları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Kongresi için başkan adaylığını ilk açıklayan isim Mehmet Birlik oldu.

EGEDESONSÖZ- Partinin ilçe merkezinde yapılan basın açıklamasına CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, eski belediye başkanları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer, delegeler ve muhtarlar katıldı.

Açıklamaya mevcut İlçe Başkanı Nazan Dönmez de katılarak bir konuşma yaptı. CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve 3 Aralık'ta yapılacak ilçe  başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını belirten Nazan Dönmez, tüm başkan adaylarına eşit mesafede olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Mehmet Birlik adaylığını açıklayarak katılımcılara teşekkür etti.

CHP’ye her zaman minnet borcunun olduğunu ve borcunu ödemeye geldiğini kaydeden Başkan Adayı Birlik şunları ifade etti:

“3 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongremiz için sizlerle bir araya geldim, sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim. Pazar günü yapılacak olan ilçe kongremizde ilçe başkanlığına adayım.

Bu adaylığımda, Sayın ilçe Başkanımız Nazan Dönmez hanımefendinin aday olmayacağına dair açıklamasının ardından gelen süreçte siz kıymetli parti üyelerimizin ve parti tabanımızın şahsımın ilçe başkanı olmama dair gösterdiğiniz teveccüh üzerine aday oluyorum.

Partisini Ödemiş’te her zaman birinci parti yapacağını ve Ödemiş Belediyesi’ni kazanmak için çalışacaklarını söyleyen Mehmet Birlik şöyle devam etti:

“Genel, Cumhurbaşkanlığı ve Ödemiş Belediye başkanlığı seçimlerinde Ödemiş de partimizi iktidar yapmak için siz değerli partililerimizle beraber var gücümüzle çalışacağız.

Önümüzde ki yapılacak olan yerel seçimlerde tüm belediye başkanı aday adaylarımıza aynı mesafe de olacağız. Şahsım ve örgütümüzün dileği olan Ödemiş Belediye başkanlığını almak en büyük görevimiz ve onur kaynağımız olacaktır. Yapılacak olan seçimlerde özellikle yerel seçimlerde, göreve geldiğimiz takdirde şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, ön seçim yapılması için var gücümüzle çalışacağız.

Bütün Cumhuriyet Halk Partilileri saygı ve sevgiyle selamlıyor, desteklerinizi bekliyorum.”