GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2022 Cumartesi 20:02

CHP'li Salıcı'dan Soyer'e ziyaret

İzmir’de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Taşkın ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke, milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ- Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, Genel Sekreter Selin Sayek Böke İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarete, İzmir Milletvekili Ednan Arslan,  Konak Belediye Başkan Abdül Batur, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz Parti Meclisi üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İl Başkanı Deniz Yücel ve parti yöneticileri de katıldı. 

Buradaki ziyaretin ardından Genel Başkan Yardımcısı Salıcı ve beraberindeki partililer CHP İzmir İl Başkanlığı’nın Gaziemir Yeni Fuar Alanı’ndaki yemeğine katıldı. Salıcı’nın buluşmada önemli mesajlar vereceği bir konuşma da yapması bekleniyor.