GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Ocak 2017 Perşembe 18:39

CHP'li Meclis üyesi: Kocaoğlu ne zaman 'hayır' diyecek?

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, referandum süreci ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ne zaman ‘hayır’ diyeceğini sordu.

EGEDESONSÖZ - Buca Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, Cumhurbaşkanlığı sisteminde düzenleme getiren Anayasa değişikliğinin referanduma götürülmesi kararının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tavrını merak etti.  Kocaoğlu’nun referandum için ne zaman açıklama yapacağını soran Meclis Üyesi Kalmaz,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ne zaman ‘hayır’ diyecek merak ediyorum” dedi.

Öte yandan Meclis Üyesi Kalmaz geçtiğimiz günlerde, Konak Belediyesi Meclisi’nde Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a muhalif olan zaman zaman da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile karşı karşıya gelen, “Yalı Grubu” olarak bilinen meclis üyelerinin siyasi liderliğini yapan İşadamı Mustafa Kocaoğlu’nun kızı Beren Kocaoğlu ile dünya evine girmişti.