GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Eylül 2017 Cuma 12:01

CHP İzmir’in çıplak ayaklı aktivisti Kılıçdaroğlu’na çiçek verdi!

Menemen’den çıplak ayakla il binasına yürüme eylemi gerçekleştiren Aksu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na çiçek ve dosya verdi. Aksu, Kılıçdaroğlu’nun kendisine, ‘Duydum çocuk çok dertliymişsin. Sorunları biliyorum, çözeceğim söz” dediğini ifade etti.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) devam eden mahalle delege seçimleri İzmir’de yer yer önemli gelişmelere sahne oluyor.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in örgüt seçimlerine müdahalesi olduğunu öne sürerek ilçeden, partinin Çankaya’da bulunan il binasına yürüyüş düzenleyen üye Ferhat Aksu bu kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na çiçek ve dosya verdi.

Menemen’den çıplak ayakla il merkezine yürüyen ve dikkatleri üstüne çeken Aksu, Manisa’daki üzüm çalıştayı ile mitingine katılan CHP Lideri’nin Ankara’ya dönmek için Adnan Menderes Havalimanı’na gelmesini fırsat bildi.

DUYDUM ÇOCUK, ÇOK DERTLİYMİŞSİN!

Gelişmelerin ardından açıklama yapan Aksu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yaşadığı kısa diyalog hakkında bilgi verdi. Aksu, “Anadolu'nun Kemal'i duydum dedi çocuk çok dertliymişsin. Çıplak ayakla bana mesaj göndermişin. Dedim ki Sayın Genel Başkanım derdimiz ne bölmek ne ötekileştirmek bilakis ortak akılla birlikte karar verdiğimiz genç, dinamik kadrolarla partimiz iktidar yapmak 2019’a en iyi şekilde hazırlanmak bu işin mavisi beyazı kırmızısı yok diyen kelimenin tam manasıyla asıl bizleriz koltukları değil memleketi dert edindik. Dedi ki Anadolu'nun Kemal'i sorunları biliyorum gençleri seviyorum tam da siz gençlerden bunları bekliyorum çözeceğim söz veriyorum. Seni Ankara’ya bekliyorum. Çiçekteki Zeytin Dalı Ülkeye Dünyaya Barış Getirsin Delikanlı. Teşekkürler yiğit adam. Teşekkürler güzel insan Teşekkürler Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu. CHP'yi iktidar yapmak biz gençlerin boynunun borcu olsun” dedi.