GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2017 Perşembe 23:18

Havalimanı'nda İzmir masası: Başkan Pekdaş, Genel Başkan'a o toplantıyı anlattı

Üzüm Mitingi için Alaşehir’e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, programın ardından İzmir üzerinden hava yoluyla Ankara’ya döndü. Kılıçdaroğlu, havalimanında partinin önde gelen isimleri ile lobide sohbet etti. Konak Belediye Başkanı Pekdaş, yapılan çalışmalarla ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

EGEDESONSÖZ- Alaşehir’de düzenlenen Üzüm Mitingi sonrası Ankara’ya hava yoluyla gitmek için İzmir’e dönen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun sünnet törenine katıldı.

Düğünün ardından Adnan Menderes Havalimanı’na gelen Kılıçdaroğlu’yu uğurlamak için partililer havalimanına geldi. Havalimanı’nda ise Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, İl Başkanı Asuman Ali Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eski İl Başkanı Bedri Serter’in de bulunduğu partililerle lobi salonunda sohbet etti.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 9 Eylül öncesi kadınlar tarafından Konak’ta düzenlenen toplantıyı anlattı. Pekdaş, toplantıda kadınların kendilerini ifade etmelerini sağladıklarını ve toplantının verimli geçtiğini belirtti.