GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ekim 2017 Salı 10:38

CHP İzmir’in başkanlarından Baykal ziyareti: Umudumuz büyüdü!

Eski Genel Başkan Baykal’ın günlerdir yoğun bakımda tedavi görmesi sonrasında İzmir’deki CHP’li belediye başkanları aldıkları ziyaret kararı gereği Ankara'ya gitti. Başkanlar grup toplantısına katıldıktan sonra Baykal'ı hastanede ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’deki belediye başkanları Ankara'ya gitti. 

Eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın günlerdir İbn-i Sina Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi görmesi sonrasında kentin belediye başkanları ziyaret kararı almıştı.

Başkanlar Baykal ziyareti öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de gerçekleştirdiği grup toplantısı konuşmasını dinledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları daha sonra Baykal'ı ziyaret etti.

UMUDUMUZ BÜYÜDÜ

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli Belediye Başkanlarıyla önce CHP Grup Toplantısına katıldık ve Genel Başkanımızı dinledik. Daha sonra yine hep birlikte, önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal'ı hastanede ziyarete gittik. Eşi Olcay Hanım ve aile yakınlarından güzel haberler aldık. İyileşeceğine dair umudumuz büyüdü” dedi.

Genel merkeze de geçecek olan İzmir heyetinin akşam saatlerinde Başkent'ten ayrılacağı belirtildi.