GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ekim 2017 Salı 09:49

MHP İzmir’den İyi Partili Çıray’a tepki: Bu sözler kavgada söylenmez!

İyi Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Çıray’ın, ‘MHP diye bir parti artık yok’ sözleri MHP İzmir İl Teşkilatı’nda tepkilere yol açtı. İl Başkanı Karataş direk olarak Çıray’ı hedef alırken Urla İlçe Başkanı Şahin ise isim vermeden tepki gösterdi.   

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ayrılıp Meral Akşener’in önderliğinde kurulan İyi Parti’ye geçen İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) ilişkin yaptığı açıklama İzmir Teşkilatını kızdırdı.

ZÜBÜK, KIBLESİZ, DÖNEK…

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Çıray’ın, ‘MHP diye bir parti artık yok’ sözleri sonrasında, “Aytun Çıray karışığı; ne o geçmişte aday yapılmadın kapıda kaldın diye mi MHP kalmadı diyorsun? Biz 48 yıldır senin gibi çok dönek gördük. Zübük! Kıblesiz Çıray; 2007’de il binamıza gelip aday yapalım diye önümüzde ne kadar gerdan kırdığını ne çabuk unuttun? Siyasi yelpaze rakkasesi. Değişik Çıray; Biri çıkıp seni savunmaya kalkarsa, o zaman arkandan sana yakıştırılan sıfatı net olarak söylerim! Hafızamız iyidir ülkücüyüz” dedi.

MHP Urla İlçe Başkanı Ahmet Şahin de Çıray’ın ismini vermeden kendisine göndermede bulundu. Şahin, “‘MHP bitti’ demiş p...n birisi. Kimliği belirsiz Hiç'in birisi. Eşeğin ardındaki kıçın birisi. MHP, batmasın sana FETÖ'nün i...i!” ifadelerini kullandı.