GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Ocak 2016 Salı 10:12

Burhaniye'den Çeşme'ye marina ziyareti

Çeşme'deki marinaları incelemeye gelen Burhaniye Belediye Başkanı Uysal, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç'ı ziyaret etti, ilçedeki marinalar hakkında bilgi aldı.

İZMİR - Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Belediyesi'nin Ak Parti, CHP ve MHP'li Meclis üyeleri ve Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel ile birlikte Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı makamında ziyaret etti. Burhaniye'ye kurulması planlanan yat limanı projesi ile bağlantılı olarak Türkiye'nin en başarılı marinalarından bazılarına ev sahipliği yapan Çeşme'ye incelemeye gelen heyet, konuyla ilgili olarak Başkan Muhittin Dalgıç'ın görüşlerine başvurdu, ilçedeki marinalar hakkında bilgi aldı.

KENDİ KAYNAĞINI ÜRETİYOR
Ege Bölgesi'nde insanların sokakta zaman geçirmeyi sevdiğini kaydeden Başkan Muhittin Dalgıç, Çeşme'deki örneklerinde olduğu gibi yapılması planlanan marinanın halkla iç içe olması gerektiğini ifade etti. Burhaniye Belediye Başkanı Uysal'ın Çeşme'ye ve belediyenin yürüttüğü çalışmalara yönelik övgülerine teşekkür eden Başkan Dalgıç, Türkiye'de borcu olmayan nadir belediyelerden bir tanesi olduklarını vurguladı, başarılı ekonomik yönetimiyle Çeşme Belediyesi'nin kaynak oluşturan ve yatırım yapabilen bir yapıda olduğunu açıkladı.