GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Mayıs 2022 Perşembe 22:42

Buca'daki toplantı ringe dönmüştü... O isimlerin akıbetini komisyon belirleyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de tartışmalar ile gündeme gelen Buca İlçe Başkanlığında geçtiğimiz günlerde yaşanan kavga sonrası İlçe Yöneticileri Ali İhsan Yıldız, Cemal Yıldızeli ve Elif Hasandoğan Taşkıran CHP İzmir İl Yönetimi tarafından İl Disiplin Kurulu'na sevk edilerek, konu hakkında sürecin yürütülebilmesi için komisyon oluşturuldu.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Ödemiş'te gerçekleştirildi.Toplantının gündeminde ise disiplin kurulu dosyaları yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Buca İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında gerçekleşen ve Elif Hasandoğan Taşkıran'ın darp raporu alması ile sonuçlanan kavga ile ilgili düğmeye basan il yönetimi ilçe yöneticilerinin bazıları hakkında çalışma başlatmıştı.

Yapılan inceleme sonrası Buca İlçe Yöneticileri Ali İhsan Yıldız, Cemal Yıldızeli  ve Elif Hasandoğan Taşkıran hakkında disiplin dosyası oluşturuldu. Üç isim önümüzdeki günlerde İl Disiplin Kuruluna giderek ifade vermesi bekleniyor. Disiplin dosyası ve bu kişilere yönelik komisyon oluşturuldu. Üç isim önümüzdeki günlerde komisyona ifade verecek. Bu kişiler hakkında son karar komisyon üyelerine kalacak.