GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
27 Temmuz 2021 Salı 09:30

Bu hafta kova dolunayının etkilerini yaşayacağız

Kova dolunayının etkileri ile başlayan 26 Temmuz – 1 Ağustos haftasında hangi gün nelere dikkat etmeliyiz? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu, 26 Temmuz – 1 Ağustos gökyüzü yorumunu paylaştı.

26 Temmuz haftasına Kova dolunayının etkileri ile başladık. 26 Temmuz Pazartesi olaylara çok gerçekçi bakamayabiliriz. Öğle saatlerinde, kendimizi gereğinden fazla adadığımız konularda hayal kırıklığı yaşama potansiyelimiz var. Duygusal karar verilmemesi gereken bir gün.

27 Temmuz Salı sabah saatleri yeni fikirler üretmek, farklı yaklaşımları denemek için uygun. 28 Temmuz Çarşamba ise iletişim şeklimizi etkileyen Merkür Aslan burcuna geçecek. 12 Ağustos’a kadar burada ilerlerken konuşmalar daha iddialı, kendine güvenen bir tarzda olacak. İletişimde coşku ve yaratıcılık artacak. Yaklaşımlarda daha politik ve örgütleyici bir tarz seçilecek.

Aynı günün son saatlerinde yaşamla mücadele şeklimiz gösteren Mars da 15 Eylül’e kadar devam edecek Başak burcu geçişine başlıyor. Bu dönemde enerjimizi daha çok mevcut düzeni korumak için kullanmayı tercih edeceğiz. Eksik kalan işleri tamamlama motivasyonu yüksek olacak. Verimli olacağını düşündüğümüz alanlarda adım atacağız.

29 Temmuz Perşembe, ani verilen kararlardan, finansal konularda risk almaktan ve iddialı hareketlerden uzak durulması gereken bir gün. Gökyüzünde sabırsız ve hareketli bir enerji hakim olacağından dürtüsel davranmamak önemli. 30 Temmuz Cuma sevgi ifadesinde kendimizi kısıtlanıyormuş hissedebiliriz. Maddi konularda da beklenmedik gelişmeler, engeller çıkabilir.

Hafta sonu gökyüzü daha keyif odaklı olma halini, arkadaşlarla yeme-içme aktivitelerini destekliyor. Fakat ikili ilişkilerde sorunlar dile gelebilir. Pazar günü akşamüstü saatlerinde Merkür ve Güneş kavuşumu var. Aklımızdan geçenler, ne düşündüğümüz önemli olacak. Bu yüzden gün boyu niyetlerimize, dileklerimize, dualarımıza dikkat edelim. Orijinal fikirler de üretebiliriz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)