GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
24 Mayıs 2021 Pazartesi 12:31

26 Mayıs’ta büyük bir tutulma gerçekleşiyor

24-30 Mayıs haftası gökyüzü yorumlarına göre gündemimizde neler olacak? İAstrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı...

Yazın gündemini belirleyecek tutulmaların ilkini bu hafta, 26 Mayıs’ta yaşayacağız. İkinci tutulma da 10 Haziran’da. Yay-İkizler burcu aksında yaşanacak bu tutulmalar temel olarak ön yargıdan uzaklaşmayı, olaylara objektif yaklaşmayı, detaylarda boğulmadan bilgiyi yalın şekilde kullanmayı, pratikliği ve en önemlisi dürüstlüğü ön plana çıkarıyor. Hiçbir konuyu abartmamak, başkalarını ve kendimizi kandırmamak önemli.

26 Mayıs’taki Yay burcundaki Ay tutulması fikren daha esnek olmamız gereken durumları önümüze getirirken aşırıya kaçmamak ve şartları iyi değerlendirmek konusuna dikkat çekecek. Türkiye’yi ise daha çok sağlık, çalışma şartları ve gündelik akışın düzenlenmesi konularında etkileyecek.

24 Mayıs Pazartesi Satürn 5 aylık retro hareketine başlayacak. 6 aydır hangi alanlarda özgürleşmeye çalıştıysak bu konularda ne durumda olduğumuzu sorgulayacağımız bir süreç başlıyor. Pazartesi özellikle ikili ilişkilerde gerginlik potansiyeli olduğundan sorunlu konuları gündeme getirmemek daha doğru olabilir.

25 Mayıs Salı duygularımızı net ortaya koyabileceğimiz, sezgilerimizin daha kuvvetli olacağı bir gün. Meditasyon ya da ruhumuza iyi gelen çalışmalar için uygun. 26 Mayıs Çarşamba 14:14’te,  Ay tutulması gerçekleşecek.

27 Mayıs Perşembe ikili ilişkilerde yine dikkat edilmesi gereken bir gün. İlişkimizi ya da karşımızdaki kişiyi idealize ediyorsak bazı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Aldanma, beklentilerin karşılık bulmaması söz konusu olabilir. Maddi konularda da temkinli olmakta fayda var.

Hafta sonu ise 31 Mayıs-24 Haziran arasında retro hareketinde olacak Merkür durağan konumda. Hafta içinde teknolojik aletlerde, ulaşım araçlarında yaşanabilecek potansiyel sıkıntılar için önceden önlem almak, veri kaybına karşı da hazırlıklı olmak iyi olacaktır. (Milliyet)