GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
15 Mart 2021 Pazartesi 09:58

Bu hafta gökyüzü olumlu

Balık Yeniayı etkisiyle başlayan 15 Mart haftası nasıl geçecek? Astrolog Aslıhan Kozluca15 - 21 Mart haftasını yorumladı...

15 Mart haftası gökyüzünde olumlu görünümlerin olduğu bir hafta olacak. 13 Mart’ta gerçekleşen
Balık yeniayının etkilerini almaya devam edeceğiz. Pazartesi öğleden sonra enerjimiz yüksek. Akşam saatlerinde de ikili ilişkiler adına güzel bir akış var.
Salı önemli işlerimizi, odaklanmamız gereken konuları öğleden sonraya bırakmaya gayret edelim. Günün ikinci yarısını etkinliğimizi ifade etmek istediğimiz işler için kullanabiliriz. İletişim ve algı gezegenimiz Merkür 16 Mart-4 Nisan arasında Balık burcunda ilerleyecek. Bu dönemde zihnimizi toparlayıp odaklanmakta biraz zorlanabiliriz. Çünkü Merkür analitikliği ön planda tutan bir gezegendir. Hayal gücü ve sezgileri ağır basan Balık burcundayken algılar bulanıklaşır, kafalar karışır. Bunun yanında maneviyat ve yaratıcı düşünme de ön plana çıkar.
Çarşamba sabah saatlerinde kurallara ve kısıtlanmaya karşı daha tepkili olabiliriz. Ani çıkışlar yapmamaya dikkat edelim. Perşembe ilişkide istediğini net bir şekilde ortaya koyabilme, sosyal hayatta olumlu etki bırakma konusunda destekli bir gün olacak. Özellikle ikili ilişkilerde bu görünüm değerlendirilebilir.
Cuma iletişimde hareketlilik ön plana çıkacak. Sabah saatlerinde aynı anda birden fazla işle ilgilenmek dikkatlerin dağılmasına sebep olabilir. Mümkün olduğunca tek konu üzerinden ilerlemek daha verimli sonuç almamızı sağlayabilir.
20 Mart Cumartesi öğle saatlerinde Güneş Balık burcundan çıkıp Koç burcuna geçiş yapacak. Şimdiden tüm Koç burçlarına keyifli ve mutlu yaşlar diliyorum. Pazar günü ilişki kurma tarzımızı ifade eden Venüs de Koç burcuna geçiş yapacak. Venüs, 14 Nisan’a kadar Koç burcunda ilerlerken sevgi dilimiz daha mücadeleci, sabırsız ve isteklerini baskın bir şekilde ortaya koyan etkiler altında olacak. Bu yüzden bu dönemde düşünmeden, ani atılmış adımlarla ilişkilere başlamak, ilişkilerde bencillik tuzağına düşmek ve sabırsız tutumlar sergilemek sakınmamız gereken konular. (Milliyet - Astrolog Aslıhan Kozluca )