GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
3 Şubat 2021 Çarşamba 11:39

2021'in en sert dönemleri!

Satürn ve Jüpiter toplumsal eğilimleri belirleyen gezegenlerdir. 20 yılda bir, iki gezegen aynı burçta buluşurlar ve Dünya üzerinde yeni bir dönemi başlatırlar. 21 Aralık 2020’de bu kavuşum Kova burcunda gerçekleşti ve Kova çağına girdik. Artık bilim ve teknolojinin, yenileşmenin, objektif düşüncenin, özgürlüklerin ve toplumsal anlayışın ön planda olma gayretinin ağır basacağı bir dönemin başındayız.

20 yıl sürecek Kova döneminin ilk etkilerini yoğun olarak 2021’de hissedeceğiz demiştik. Bir anda düzenin tamamen değişmesi tabi ki mümkün değil. Bu değişimin içinde özellikle özgürlükler, eşitlik ve yenilik vurgusu fazla olduğundan iş daha da zorlaşıyor.

İnsan, doğası gereği mevcut düzeni sürdürmeyi ve konfor alanı olarak bildiği yerde kalmayı tercih ediyor. Kova ise farklılaşmadır. Bu noktada özgürlüklerin sorgulanacağı, değişim isteyenlerle istemeyenlerin çatışacağı, karşıtlıkların fazla yaşanacağı ve liderlerin değişeceği bir yıldayız.

Teknolojik ilerleme ve yeni buluşların artması, dijitalleşmenin her alana yayılması da düşündüğümüzden hızlı olacak.

Satürn-Uranüs Restleşmesi

Satürn, bizim geliştirmemiz gereken alanı işaret ederken bize sorumluluk aldıran gezegendir. Uranüs ise yeniliği, özgürlüğü ve devrimleri ifade eder. 2021 boyunca Kova burcunda ilerleyen Satürn’e, üç kere Boğa burcundaki Uranüs sert açı yapacak.

Bu görünüm toplumsal anlamda değişim ve özgürlük isteyenlerle, sınırlama getirmeye çalışan grupların karşı karşıya gelmesini, finansal krizlerle ekonomi modellerinin baştan yapılanmasını ifade ediyor. Aynı zamanda ani hava değişimlerine bağlı afetler, elektrikli ilgili sorunlar ve depremleri de gündeme getirecek.

Bireysel olarak ise doğum haritalarımızın Kova bölgesinin temsil ettiği konularda özgürleşmeye ve yeni düzen kurmaya mecbur kalacağımız olaylar yaşayacağız.

17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık civarlarında Uranüs, birtakım engellemelerle, isyanlarla artık ömrünü tamamlamış konularda değişim için hepimizi harekete geçirecek.

Doğum haritalarında sabit burçların (Kova, Boğa, Aslan, Akrep) 7-13 dereceleri arasında önemli vurguları olanlar ve 25 Ocak-4 Şubat, 25 Nisan-5 Mayıs, 28 Temmuz-7 Ağustos, 28 Ekim-7 Kasım doğumlular bu seneden daha çok etki alacaklar.