GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Şubat 2020 Çarşamba 11:21

Bornova’da devir teslim zamanı… Başkan Gülen: Gelecek biz gençlerle gelecek!

İlçe gençlik kolları kongresinde başkan seçilen Burak Gülen, görevi Sadık Yıldız’dan devraldı ve Gelecek biz gençlerle gelecek” mesajını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Gülen, görevi devraldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede seçilen Gülen, 2 yıldır koltukta oturan Sadık Yıldız ile devir teslim töreninde bir araya geldi.

Gülen tören sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Değerli yoldaşlarım;

25 Şubat 2020 (dün) tarihinde yaptığımız devir teslim töreninde 2 yıl boyunca Bornova Gençlik Kollarımıza emek veren Sadık Yıldız başkanımdan görevi devir aldık. Emeklerinden ve katkılarından dolayı Sadık Yıldız başkanıma ve yönetimine teşekkürlerimi sunarım.

Bugünden itibaren hep birlikte Bornova’mız, İzmir’imiz ve ülkemizin kurucu iradesi olan Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin ve Kuvayı Milliye’nin devamı olan Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar yolunda yürüyüşünde Bornova İlçe Gençlik Kolları olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İlçe Başkanımız Sayın Ertürk Çapın ve Kadın Kolları Başkanımız Sayın Duygu Bölük ile birlikte Bornova’mız için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızın sözünü veriyoruz.

Gelecek biz gençlerle gelecek!