GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Kasım 2017 Cuma 18:56

Başkan Sesli’den Öğretmenler Günü kutlamaları

Bayındır Belediye Dr. Ufuk Sesli Öğretmenler Günü sebebiyle Bayındır Kazım Dirik Ortaokulu’nu ve ilçemizde yaşayan emekli öğretmenlerimiz Nergis Karayel ile Raif Bala’yı ziyaret edip çiçek hediye ederek Öğretmenler Günlerini kutladı.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Ürünü insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte, bizleri yüce gayemize ulaştıran bir vasıta olarak görüyorum öğretmenlik mesleğini...
‘Bir insanı kötülüklerden alıkoyup iyiliğe sevk etmek, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha hayırlıdır’ sözü icra ettiğiniz mesleğin ne kadar onurlu ve yüce bir gayeye hizmet ettiğini göstermesi bakımından anlamlıdır.
Değerli Öğretmenlerimizin öğrencilerine özveriyle ve sevgiyle bilgilerini paylaştığını onları gelecek nesillere en iyi şekilde hazırladığınızı görmekteyiz. Bayındır Belediyesi olarak eğitime her zaman katkıda bulunacağımızı bilmenizi isterim.

Bu vesileyle, Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarını ve öğretmenlerimizi de rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum"